People, people in cautare de rafturi misto, greu de gasit. Primul lucru de impartasit daca tot ne bem cafelua aici impreuna e ca nu prea avem limite cand vine vorba de rafturi de lemn la comanda. Ne adaptam schitelor tale. 

Daaar, iata un model care te pot aduce in gasca iubitorilor de raftur de lemn modulare. 

 Rafturile modulare din placaj sau plywood cum le stie lumea de pe Pinterest nu au fost ideea noastra. A fost initial piesa gandita de Ioana de la Nook din Sibiu pentru bucataria co-working space-lui de pe Victoriei.  

Au urmat bucatarii domestice, unde raftul a avut alte dimensiuni, si mirosuri de ceai in loc de cafea. Insa elementele mobile au ramas aceleasi. Carlige de lemn si sub-raftulete pentru o carte de bucate sau vreun flacon de scortisoara. 

P.S. Pentru cei care cred ca placajul nu e lemn, myth busted! Este un derivat de lemn care e super dur, realizat din trei sau mai multe straturi de foi de furnir suprapuse, lipite prin presare la cald.  Suna a placinta dar nu e. 1) pentru ca are un numar impar de furnire de minim trei, ceea ce-i confera o duritate de stanca, si 2) nu necesita mar ras la mijloc. 

Daca aveti retineri legat de durabilitate, nu e cazul. Se folosesc si-n aviatie, daca va linisteste Zbor deasupra unui cuib de cuci. 

 Scrie-ne in formularul de mai jos daca esti pe mobil acum, sau clic pe butonul kaki dreapta sus daca citesti de pe desktop.