Corpuri depozitare

Categorii: dulapuri personale sau business, corpuri depozitare de hol, depozitare pentru magazine, baruri, restaurante, mobila de living sau dining, depozitare pentru camera copilului, etc.

Piese de mobilier: noptiere, dulapuri de haine, comode de lemn, biblioteci de lemn deschise sau inchise, amenajare dressing, corpuri separatoare.

Stil: vintage sau modern, rustic, loft, industrial, cottage, minimalist, nautic, scandinav, boem, shabby chic, modern urban, clasic, traditional, popular, etc.

Materiale: lemn de fag, stejar, rasinoase.

Finisaje: baituri de diferite nuante, ulei natural, ceara lichida, vopsele pe baza de apa (textura mata sau lucioasa), vopsea cretata, lac transparent pe baza de apa; orice culoare sau nuanta, si combinatii natur-culoare; usi si sertare cu cadru/rame, sticla, zabrele sau unitare; tehnica Shou Sugi Ban pentru evidentierea/reliefarea fibrelor de lemn.

Clientii nostri, inevitabil prietenii nostri

“Piesa pe care am comandat-o a fost realizata exact dupa cerinte, exact cum arata in mintea meaM materiale de calitate, lucru cu pasiune, cu siguranta este inceputul unui parteneriat. Recomand cu cem mai mare drag!”

“Sunt super incantata de toate creatiile care sunt made by me dar si cu ajutorul lui Dan care-mi completeaza alegerile spre a avea un produs de durata si pe gustul meu 🙂 Nu pot descrie recunostiinta pe care o am fata de articolele super awesome pe care le am de la el!”

“Definitely 5 stars products. Recomand cu drag!”

Trimite-ne un mesaj

Intreba-ne orice, sau solicita pret

Suna-ne

0755383491

6 + 3 =

Locatie

Sibiu

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Email

ateliergoodwood@gmail.com