Mese și scaune

 

E o lume intreaga in jurul oricarei mese, fie ea de cafea sau masa mai mare. Seri impreuna, mic dejun pe fuga sau in tihna, povesti si iar povesti, experimente culinare, board games in familie, confesiuni la un pahar de vin, cafeluta care merge cu o carte buna… Masa e clar un element prea important ca s-o alegem pe fuga. Asa ca in functie de spatiu, analizeaza dimensiunile ideale, tine cont de scaune si distanta dintre ele, de cata lume ai in jurul mesei, ce finisaje s-ar potrivi cu personalitatea ta, stilul tau de viata si restul incaperii. Si hai sa povestim!  

Stil: vintage sau modern, rustic, loft, industrial, cottage, minimalist, nautic, scandinav, boem, shabby chic, modern urban, clasic, traditional, popular, etc.

Materiale: lemn de fag, stejar, rasinoase.   

Finisaje: 1) ulei natural, ceara lichida; 2) vopsele pe baza de apa (textura mata sau lucioasa), orice culoare sau nuanta, orice combinatii de 2 culori sau natur-culoare; 3)  baituri de diferite nuante, lac transparent pe baza de apa. Extra: tratament Shou Sugi Ban pentru evidentierea / reliefarea fibrelor de lemn.    

Clientii nostri, inevitabil prietenii nostri

“Piesa pe care am comandat-o a fost realizata exact dupa cerinte, exact cum arata in mintea meaM materiale de calitate, lucru cu pasiune, cu siguranta este inceputul unui parteneriat. Recomand cu cem mai mare drag!”

“Sunt super incantata de toate creatiile care sunt made by me dar si cu ajutorul lui Dan care-mi completeaza alegerile spre a avea un produs de durata si pe gustul meu 🙂 Nu pot descrie recunostiinta pe care o am fata de articolele super awesome pe care le am de la el!”

“Definitely 5 stars products. Recomand cu drag!”

Trimite-ne un mesaj

Intreba-ne orice, sau solicita pret

Suna-ne

0755383491

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

People, people in cautare de rafturi misto, greu de gasit. Primul lucru de impartasit daca tot ne bem cafelua aici impreuna e ca nu prea avem limite cand vine vorba de rafturi de lemn la comanda. Ne adaptam schitelor tale.  Daaar, iata un model care te pot aduce in...

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Exista un loc care deschide pentru un tamplar de scari interioare o cu totul noua perspectiva. Atelierele de Scari de la Richis, conduse de Christian Rummel. Va povestesc cum au fost cele trei ateliere la care am participat si cu ce pleci acasa.

13 + 8 =

Locatie

Sibiu

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Email

ateliergoodwood@gmail.com