Mobilă săsească 

Da, te putem ajuta cu piesele tale preferate de mobilier saseasc din lemn, blank-uri, adica nepictate. Ele pot ramane cu lemnul la vedere, si apoi le finisam cu ulei sau lac incolor. Sau le putem vopsi intr-o singura culoare. Daca te intereseaza nu doar forma, ci si prezenta motivelor traditionale (pictura decorativa), ai optiunea sa le pictezi tu sau poate ai un artist colaborator in preajma. Aici putem ajuta cu o recomandare…

Dar nu se opreste totul la mobilier sassesc. Putem replica si piese vechi de mobiler traditional romanesc. Lavita, credent, bufet, mese, cufere sau lazi de zestre, scaune, tabureti, blidare, etc. Practic orice design traditional romanesc. 

Clientii nostri, inevitabil prietenii nostri

“Piesa pe care am comandat-o a fost realizata exact dupa cerinte, exact cum arata in mintea meaM materiale de calitate, lucru cu pasiune, cu siguranta este inceputul unui parteneriat. Recomand cu cem mai mare drag!”

“Sunt super incantata de toate creatiile care sunt made by me dar si cu ajutorul lui Dan care-mi completeaza alegerile spre a avea un produs de durata si pe gustul meu 🙂 Nu pot descrie recunostiinta pe care o am fata de articolele super awesome pe care le am de la el!”

“Definitely 5 stars products. Recomand cu drag!”

Trimite-ne un mesaj

Intreba-ne orice, sau solicita pret

Suna-ne

0755383491

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

People, people in cautare de rafturi misto, greu de gasit. Primul lucru de impartasit daca tot ne bem cafelua aici impreuna e ca nu prea avem limite cand vine vorba de rafturi de lemn la comanda. Ne adaptam schitelor tale.  Daaar, iata un model care te pot aduce in...

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Exista un loc care deschide pentru un tamplar de scari interioare o cu totul noua perspectiva. Atelierele de Scari de la Richis, conduse de Christian Rummel. Va povestesc cum au fost cele trei ateliere la care am participat si cu ce pleci acasa.

8 + 1 =

Locatie

Sibiu

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Email

ateliergoodwood@gmail.com