Mobilier de baie

Piese de mobilier: lavoare si alte corpuri depozitare de baie, la comanda, dupa schitele tale sau propunerile noastre.

Stil: vintage sau modern, rustic, loft, industrial, cottage, minimalist, nautic, scandinav, boem, shabby chic, modern urban, clasic, traditional, popular, etc.

Materiale: lemn de fag, stejar, rasinoase.

Finisaje: neted sau periat pentru evidentierea fibrei; baituri de diferite nuante, ulei natural, ceara lichida, vopsele pe baza de apa (textura mata sau lucioasa), vopsea cretata, lac transparent pe baza de apa; orice culoare sau nuanta, si combinatii natur-culoare; usi si sertare cu cadru/rame, sticla, zabrele sau unitare; tehnica Shou Sugi Ban pentru evidentierea/reliefarea fibrelor de lemn.

Clientii nostri, inevitabil prietenii nostri

“Piesa pe care am comandat-o a fost realizata exact dupa cerinte, exact cum arata in mintea meaM materiale de calitate, lucru cu pasiune, cu siguranta este inceputul unui parteneriat. Recomand cu cem mai mare drag!”

“Sunt super incantata de toate creatiile care sunt made by me dar si cu ajutorul lui Dan care-mi completeaza alegerile spre a avea un produs de durata si pe gustul meu 🙂 Nu pot descrie recunostiinta pe care o am fata de articolele super awesome pe care le am de la el!”

“Definitely 5 stars products. Recomand cu drag!”

Trimite-ne un mesaj

Intreba-ne orice, sau solicita pret

Suna-ne

0755383491

10 + 10 =

Locatie

Sibiu

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Email

ateliergoodwood@gmail.com