Obiecte personalizate din lemn

Cand nu gasesti pe piata obiectul de lemn pe care-l cauti, intervenim noi: masca din lemn pentru calorifere sau usi cu dimensiuni non-standard. Poate e vorba de o cutie de scule, sau o masa de lucru speciala, sau un bar. O cutie speciala pentru un cadou personalizat, un suport de tableta, obiecte promotionale din lemn pentru promovarea faina a afacerii tale, o cutie mare de bijuterii, semne de carte din lemn, rame de oglinda sau rame de tablouri, cufere sau lazi de zestre.

Clientii nostri, inevitabil prietenii nostri

“Piesa pe care am comandat-o a fost realizata exact dupa cerinte, exact cum arata in mintea meaM materiale de calitate, lucru cu pasiune, cu siguranta este inceputul unui parteneriat. Recomand cu cem mai mare drag!”

“Sunt super incantata de toate creatiile care sunt made by me dar si cu ajutorul lui Dan care-mi completeaza alegerile spre a avea un produs de durata si pe gustul meu 🙂 Nu pot descrie recunostiinta pe care o am fata de articolele super awesome pe care le am de la el!”

“Definitely 5 stars products. Recomand cu drag!”

Trimite-ne un mesaj

Intreba-ne orice, sau solicita pret

Suna-ne

0755383491

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

People, people in cautare de rafturi misto, greu de gasit. Primul lucru de impartasit daca tot ne bem cafelua aici impreuna e ca nu prea avem limite cand vine vorba de rafturi de lemn la comanda. Ne adaptam schitelor tale.  Daaar, iata un model care te pot aduce in...

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Exista un loc care deschide pentru un tamplar de scari interioare o cu totul noua perspectiva. Atelierele de Scari de la Richis, conduse de Christian Rummel. Va povestesc cum au fost cele trei ateliere la care am participat si cu ce pleci acasa.

1 + 2 =

Locatie

Sibiu

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Email

ateliergoodwood@gmail.com