Scări din lemn

Asadar, te-ai mutat deja sau urmeaza sa te muti in noua ta casa, si ai nevoie sa-ti imbraci scara interioara de beton (cea gri si rece) intr-un lemn cald si vioi. Poti alege o varianta clasica si cuminte, sau poti iesi din tipare si alege culori. De asemenea, dacă preferi o scara interioara din lemn, sau poate ai un cadru metalic deja proiectat / instalat, poți conta pe noi!

Cum incepem

Stabilim o intalnire, ne povestesti ce-ti doresti, luam masuratori, si apoi vorbim impreuna pe schita 3D si facem oferta de pret. Suntem deschisi si la comunicarea online, daca ti-e mai usor asa.

Stil

Vintage sau modern, rustic, loft, industrial, cottage, minimalist, nautic, scandinav, boem, shabby chic, modern urban, clasic, traditional, popular, etc.

Materiale

Lemn de fag, stejar, rasinoase.

Finisaje

1) Ulei natural, ceara lichida; 2) vopsele pe baza de apa (textura mata sau lucioasa), orice culoare sau nuanta, orice combinatii de 2 culori sau natur-culoare; 3) baituri de diferite nuante, lac transparent pe baza de apa.

Clientii nostri, inevitabil prietenii nostri

“Piesa pe care am comandat-o a fost realizata exact dupa cerinte, exact cum arata in mintea meaM materiale de calitate, lucru cu pasiune, cu siguranta este inceputul unui parteneriat. Recomand cu cem mai mare drag!”

“Sunt super incantata de toate creatiile care sunt made by me dar si cu ajutorul lui Dan care-mi completeaza alegerile spre a avea un produs de durata si pe gustul meu 🙂 Nu pot descrie recunostiinta pe care o am fata de articolele super awesome pe care le am de la el!”

“Definitely 5 stars products. Recomand cu drag!”

Trimite-ne un mesaj

Intreba-ne orice, sau solicita pret

Suna-ne

0755383491

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

Livram in tara: rafturi ca pe Pinterest, baby

People, people in cautare de rafturi misto, greu de gasit. Primul lucru de impartasit daca tot ne bem cafelua aici impreuna e ca nu prea avem limite cand vine vorba de rafturi de lemn la comanda. Ne adaptam schitelor tale.  Daaar, iata un model care te pot aduce in...

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Am fost la Atelierele de Scari de la Richis

Exista un loc care deschide pentru un tamplar de scari interioare o cu totul noua perspectiva. Atelierele de Scari de la Richis, conduse de Christian Rummel. Va povestesc cum au fost cele trei ateliere la care am participat si cu ce pleci acasa.

7 + 3 =

Locatie

Sibiu

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Email

ateliergoodwood@gmail.com